Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca buscarà una victòria contra el Sants per marxar de vacances tranquil

Una victòria deixaria els vilafranquins en una posició còmode al final de lliga i no hauria de pensar en els descensos que es puguin produir des de la Segona RFEF

El FC Vilafranca tanca la temporada de la Tercera Divisió amb la visita al Camp de l’Energia aquest diumenge a les 18h , per enfrontar-se al Sants, un equip que necessita més que una victòria per mantenir-se a la categoria un any més.

Tot i que encara no està clar quants equips acabaran baixant a Primera Catalana, tal i com estan les coses ara mateix, per salvar-se, els barcelonins necessiten una victòria contra el Vilafranca, que el Granollers perdi contra la Pobla de Mafumet, i que el Figueres empati o perdi contra el Sant Andreu. En la darrera jornada, el Sants perdia per 2-0 contra el Castelldefels.

Per la seva banda, el Vilafranca també necessita una victòria per acabar el més amunt possible a la taula i fugir definitivament de possibles descensos compensats o canvis que es puguin produir en els propers mesos. El degà podria tancar la lliga en una tranquil·la setena posició.

El Vilafranca, com la majoria d’equips de Tercera, pendents del que passi a la Segona Federació, i els possibles descensos. Ara mateix baixarien Europa i Badalona, però Lleida, i sobretot Terrassa i Cerdanyola encara no tenen la permanència a la categoria assegurada. En principi, no cal patir, però guanyant es disiparien tots els dubtes.

El Vilafranca arriba al final de lliga amb bones sensacions, després de dues victòries a casa contra Peralada i Sant Andreu, i mostrar una millor versió en els últims cinc partits. Una temporada complicada, amb baixes significatives, com la de Victor Oribe, un del artífexs de la millora de l’equip.

Diumenge, un cop acabi el partit contra el Sants, el primer dia de maig, marcarà el primer dia de vacances pel Vilafranca. El Sants – Vilafranca serà diumenge, a partir de les 18h i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca. El degà, a guanyar i a tancar la temporada amb tranquil·litat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: