Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CTT Vilafranca, a punt de tancar la fase prèvia d’ascens a Divisió d’Honor

Aquest dissabte els vilafranquins disputen la penúltima jornada de la fase prèvia, a casa, contra el Torelló

El Club Tennis Taula Vilafranca viurà un nou cap de setmana immers en la disputa del playoff previ a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor. De fet, es tracta de la penúltima jornada de competició, amb l’anada de l’encreuament davant el Torelló.

El Pavelló del Mestre Recasens acollirà l’enfrontament el proper dissabte, dia de Sant Jordi, a partir de les 5 de la tarda. Els vilafranquins van començar amb bon peu, emportant-se l’enfrontament amb el Teneguía, però van caure en el duel previ a l’aturada per setmana santa, contra el Termosolar Borges Blanques, un dels equips més potents de la categoria.

Ara mateix el club milita a la Primera Divisió, tercera màxima categoria nacional, i es marca l’objectiu de pujar a la Divisió d’Honor, la segona màxima categoria del tennis taula a Espanya.

La temporada passada el Club Tennis Taula Vilafranca aconseguia l’ascens a la tercera màxima categoria estatal d’aquest esport i, en aquestes darreres setmanes, el club es centra en superar el playoff previ a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor, segona màxima categoria nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: