Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell d’Alcaldes ret homenatge als exalcaldes Josep M. Ribas i Miguel Delgado

El Consell d’Alcaldes ret homenatge als exalcaldes Josep M. Ribas i Miguel Delgado

El passat dijous 31 de març es va celebrar sessió plenària del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses de l’Alt Penedès, que entre altres coses va retre un homenatge a aquests dos ex-alcaldes.

Hi va assistir, com a convidat, el nou director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, que va explicar les 5 línies de subvenció per als municipis durant el període 2022-2027: Abastament d’aigua en alta, Transport d’aigua mitjançant vehicles cisterna en situacions d’emergència hídrica, Millora del control dels cabals subministrats en alta, Redacció o actualització de plans directors d’abastament, i Actuacions estructurals a les lleres en zones urbanes.

El plenari va acabar amb els parlaments de Josep M. Ribas i Miguel Delgado, que assistien a la sessió convidats pel president del Consell d’Alcaldes, per poder-se acomiadar després d’haver deixat recentment la política activa i, per tant, l’alcaldia.

Ribas ha estat alcalde de Sant Sadurní durant 6 anys al llarg de 3 legislatures; mentre que Delgado ha estat alcalde de Castellet i la Gornal des de 1999 fins aquest 2022 de manera ininterrompuda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: