Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cineclub Vilafranca programa la pel·lícula ’15 horas’ de la directora Judith Colell

La directora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, va estar a la sala Zazie per a presentar la seva pel.lícula ’15 horas’.

La projecció del film s’emmarca en el programa mensual del Cineclub Vilafranca i, a més del visionat de la cinta, la trobada amb Colell també va incloure un debat entorn el seu treball.’15 horas’ és un film de denúncia social sobre la violència masclista ambientada al voltant d’una parella de classe alta de la República Dominicana.

Els dos personatges són artistes d’èxit i molt coneguts per part de la ciutadania dominicana i, a partir d’aquí, Judith Colell desenvolupa l’argument de la pel.lícula.A més del debat sobre el treball, Judith Colell també va compartir amb els assistents a la projecció i els membres del Cineclub Vilafranca les seves opinions i inquietuds sobre el moment actual del cinema català aprofitant el seu càrrec de presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català.

Després de la projecció de «15 horas», el programa de Cineclub Vilafranca continuarà la propera setmana amb la premiada «Alcarràs» de la directora Carla Simón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: