Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Casal tanca la primera fase de la lliga amb derrota a casa contra el Vendrell

La segona fase, en què l’equip es jugarà l’ascens a Primera Catalana, s’iniciarà el proper 24 d’abril

Aquest diumenge el Sènior del Casal de Segona Catalana posava punt i final a la fase regular de la lliga, amb derrota per 65-77 contra el Vendrell, al Joan Marquès. Segon enfrontament en 48 hores contra l’equip del Baix Penedès, que divendres també guanyava, per 13 punts, en partit de recuperació. També es posava fi a una setmana amb 3 partits.

El Casal, amb tota la seva sort decidida de cara a la segona fase, després de caure dimecres contra el Sitges, arribava diumenge al partit sense jugar-s’hi res, no així el Vendrell, que guanyant i amb derrota del Salou s’hagués fet amb la quarta posició del grup, i per tant, jugaria per l’ascens a la segona fase.

Els de Xavi Villanueva es van veure per sota en el marcador com en el duel de dos dies abans, i el Vendrell va complir la seva part, apurant totes les seves opcions.

Domini visitant al primer quart que encetava el segon, amb un avantatge de 3 punts. Diferència de 3 que va ampliar-se a 10, amb 32-42 al descans. Es va aconseguir emportar el tercer quart el Casal, amb 12 a 10 a favor, reduint el desavantatge a 8, que va acabar sent un +12, amb 65 a 77 amb la botzina final.

Un Casal que durant aquesta temporada ha aconseguit una ratxa de 15 victòries consecutives, que es trencava dimecres contra el Sitges. Ara, tots els sentits posats en una segona fase en què l’equip es jugarà l’ascens.

Gran temporada del sènior del Casal, un equip que ha completat una gran fase regular, convertint-se en un dels millors del grup, i que arriba amb opcions de lluitar pel retorn a la Primera Catalana.