Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal, a l’espera de confirmar els quatre rivals de la segona fase

A la segona fase el Casal se les veurà amb la UE Gaudí i el CB Mir, a l’espera de veure si Calella, Argentona o Bufala acaben quarts de la primera fase, passant a integrar el grup dels casalistes

Un cop finalitzada la primera fase del campionat, el Casal viurà dues setmanes de descans fins l’inici de la fase d’ascens a Primera Catalana, el proper 24 d’abril. El format d’aquesta segona fase barreja els quatre millors classificats de cadascun dels 7 grups de la primera fase en nous 7 grups.

4 equips per grup, en un format de tots contra tots i a dues voltes, on només cada primer classificat s’endurà el premi de l’ascens a la Primera Catalana. D’aquesta manera, segons el pla de competició de la Federació Catalana de Bàsquet, el Casal, 2on del grup 6, es veurà les cares amb la Unió Esportiva Gaudí, 1er del grup 5, el Club Bàsquet Mir, 3er del grup 7, i el 4rt del grup 1, que encara està per definir.

Aquest proper cap de setmana es decidirà quin és el quart classificat del grup 1 de Segona Catalana, amb tres equips encara amb opcions: el Calella, ara mateix quart, ja ha finalitzat la lliga, però CB Argentona i Bàsquet Bufala encara tenen opcions, amb un partit pendent cadascun. Qui millor ho té és l’Argentona, que guanyant el seu duel contra el Santa Coloma assoliria el quart lloc sense dependre de ningú.

La fase d’ascens durarà un mes, del 24 d’abril, al 29 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: