Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ofereix en diferit l’òpera ‘The Red Shoes’, enregistrada a Sadler’s Wells de Londres

Dilluns vinent 25 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda es projectarà a la sala de cinema Zazie l’òpera ‘The Red Shoes’, filmada en viu en Sadler’s Wells a Londres especialment per a cinemes.

Guanyadora de dos premis Olivier, ‘The Red Shoes’ és una història absolutament fascinant d’obsessió, possessió i el somni d’una nena de ser la millor ballarina del món. Victoria Page viu per a ballar, però les seves ambicions es converteixen en un camp de batalla entre els dos homes que inspiren la seva passió.

L’adaptació màgica de Matthew Bourne de la pel·lícula clàssica de Powell i Pressburger està ambientada amb la música del compositor de l’edat d’or de Hollywood Bernard Herrmann, la producció està orquestrada per Terry Davies, amb impressionants dissenys de Lez Brotherston. La duració total de la projecció serà de 140 minuts.

Per a més informació i entrades cal adreçar-se a la web del Teatre Casal www.teatrecasal.com, a oficines els laborables de 5 de la tarda a 8 del vespre o a taquilla a partir de mitja hora abans de l’espectacle.
Els socis i sòcies del Casal, tindran un preu reduït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: