Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 28è Dia del Graller s’ha celebrat amb diverses activitats culminant la festa amb un concert

El plat fort arribava diumenge amb el concert del Dia del Graller amb l’actuació de diverses colles de grallers.

Enguany s’ha celebrat la 28ena edició del Dia del Graller. Una cita que va començar divendres amb una trobada d’escoles de timbal i gralla. L’acte consistia en una cercavila des de la Font dels Alls per finalitzar en un concert davant del Palau Baltà. Aquell mateix vespre es va fer la taula rodona ‘Sóc grallera!’ al Casal Popular la Gueralda i a partir de les 23h, també al Casal Popular, un ball de gralles amb Les Antines. Durant la Diada de Sant Jordi es va poder escoltar el toc de gralla des de diferents balcons de Vilafranca i es va presentar el llibre dels Vinardells ‘Separar el gra de la gralla’. El plat fort arribava diumenge amb el concert del Dia del Graller amb l’actuació de diverses colles de grallers.
Va començar amb una cercavila des de la Font dels Alls fins a la plaça de l’Oli on es va fer el concert. Com és habitual, l’acte va servir també per homenatjar un músic que està o ha estat vinculat al món de la gralla. En aquesta ocasió l’homenatjada era Francesca Roig Galceran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: