Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detenen dues persones que transportaven tres quilograms de cabdells de marihuana a Sant Sadurní

Detenen dues persones que transportaven tres quilograms de cabdells de marihuana a Sant Sadurní

Agents dels Mossos de la comissaria de Sant Sadurní i d’Igualada van detenir el passat dimecres, 30 de març, dos homes de 32 i 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar el mateix dia, cap a les set de la tarda, durant un control de trànsit conjunt, al municipi de Sant Sadurní. Els mossos van aturar un vehicle, amb dues persones al seu interior, que desprenia una forta olor característica de plantes de marihuana. Per aquest motiu, els agents van escorcollar-lo i van localitzar, al maleter, dues bosses de brossa que contenien 3,5 quilograms de cabdells de marihuana. Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els dos arrestats, un d’ells amb dotze antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: