Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aura Gumà Saumell farà l’estampa de la Festa Major de Vilafranca d’enguany

L’artista de Sant Pere de Riudebitlles Aura Gumà Saumell – alter ego de Xuquin- serà la persona que farà l’estampa de Sant Fèlix d’enguany.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona el 2009 en l’especialitat de dibuix, segueix els seus estudis reglats mitjançant el Màster en estudis comparatius de Literatura, Art i Pensament a la Universitat Pompeu Fabra, on s’especialitza en art i filosofia tibetana contemporània el 2012.

Docent i membre de l’associació d’artistes Riudebitlles Territori d’Art , ha mostrat els seus treballs, entre altres, a Barcelona, a Penelles, al Regne de Bahrain, a Sabadell i a Vilafranca, on va participar en diverses edicions del Firart i va fer una intervenció mural al Vinseum en un projecte seleccionat per Arts Visuals Vilafranca amb motiu de la capitalitat cultural de 2015.

Tot i que encara és molt d’hora per explicar quina mena d’estampa a Sant Fèlix vol fer, Saumell explica que en la processó il.lustrada de fa dos anys ja va representar Sant Fèlix en un mural a la plaça de Santa Maria i, per tant, serà la segona versió del sant que haurà de crear.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: