Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge el mes de maig s’estrena amb la 18a marxa dels 7 Cims

La recollida de dorsals es farà dissabte d’11 a 13 i de 17h a 20h, a Cal FIgarot. De cara a diumenge no hi ha previsió de pluja

Aquest diumenge, 1 de maig, tindrà lloc la 18a edició de la marxa 7 cims, després de dos anys complicats, especialment el 2020, en què la marxa es va haver de suspendre. Enguany la prova torna amb més força que mai. Amb les inscripcions tancades des del 20 d’abril, finalment es va arribar al nombre de 651 participants.

La marxa, no competitiva tindrà un recorregut total de 59,2 km i un desnivell acumulat de 4824m. Durant la jornada els participants trepitjaran set dels cims més destacats i alts del Penedès històric, amb algun que voreja els 1.000 metres d’altitud. El Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles, repartits per quatre comarques, i passant per 7 municipis, amb sortida i arribada a Torrelles de Foix.

La marxa començarà a 2/4 de 7 del matí de diumenge, amb una previsió de 8 graus a primera hora i de 18 a mitja tarda, i els pronòstics apunten a una jornada sense pluja.

Alhora, cal recordar que dissabte a Cal Figarot tindrà lloc la recollida de dorsals, d’11 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda. També 45 minuts abans de la sortida davant de l’Ajuntament de Torrelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: