Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alex Moreno, campió de Copa amb el Betis, i Marc Roca, campió de la Bundesliga amb el Bayern

El Betis, amb l’altpenedesenc Alex Moreno a les seves files, es proclamava campió de la Copa del Rei de futbol, i el Bayern de Munich, amb Marc Roca, guanyava la el títol de la Bundesliga

Cap de setmana rodó pel futbol altpenedesenc. Aquest dissabte, dos futbolistes de casa nostra aconseguien aixecar títols amb els seus respectius clubs.

Amb el Betis, el lateral esquerre Alex Moreno es proclamava campió de la Copa del Rei, en superar el València en una final disputada a l’Estadi de la Cartuja, de Sevilla, i que es va acabar decidint a la tanda de penals.

Un títol que va fer esclatar d’alegria l’afició verd-i-blanca, que no celebrava un títol des de la Copa del Rei guanyada l’any 2005. Al costat de Moreno, un altre penedesenc, Marc Bartra, natural de Sant Jaume dels Domenys.

Per la seva banda, el Bayern de Munic, amb el granadenc Marc Roca a les seves files, es proclamava matematicament campió de la Bundesliga, al guanyar per 3-1 el partit de la 31a jornada davant el Borussia Dortmund, segon classificat de la lliga, i que ja no té la possibilitat de lluitar pel títol, a només 3 jornades pel final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: