Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca serà la seu dels serveis territorials d’Acció Climàtica i Agricultura i Cultura

Els primers quatre departaments es desplegaran aquest 2022 i la resta al 2023.

Aquest dimecres a la tarda, el conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, han estat a Sant Sadurní per presentar el desplegament territorial que es farà a la Vegueria Penedès durant aquest any 2022 i el 2023. Puigneró anunciava els quatre departaments que es desplegaran al llarg d’aquest any.

A banda dels departaments de territori, drets socials, educació i acció climàtica i agricultura. Al 2023 es preveu un nou desplegament que explicava la consellera Vilagrà. Vilafranca comptarà amb el departament de Cultura, Economia estarà situada a Vilanova, Empresa i Treball al Vendrell i Salut a Igualada. El delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar, parlava de fita històrica a celebrar i resumia què suposa per la ciutadania.

El que els consellers no han pogut aclarir és la xifra global de treballadors que hi haurà a cada departament així com tampoc el pressupost total que s’hi destinarà al desplegament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: