Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha perdut un 3’5% de població estrangera en el darrer any

Vilafranca ha perdut en el seu conjunt 82 habitants el 2021.

A 1 de gener del 2022 el padró s’ha tancat amb 40.328 ciutadans. Però si es miren les xifres de la població estrangera es detecta una reducció superior. És a dir que proporcionalment la població amb nacionalitat espanyola ha augmentat. En concret hi ha 5.605 ciutadans de nacionalitat estrangera, amb una baixada de 207 persones respecte l’any anterior. De fet, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, l’Alt Penedès és una de les comarques que ha perdut més població estrangera el darrer any. La població estrangera resident a l’Alt Penedès, a 1 de gener de l’any passat, era de 15.869 persones, xifra que representa el 10,93% de la població penedesenca. El nombre d’estrangers ha disminuït en 349 persones en relació a un any enrere, una disminució interanual del 2,4%. Es tracta d’una de les disminucions més elevades de Catalunya, només superada pel Barcelonès i pel Gironès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: