Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit l’acte d’entrega de Premis de la Responsabilitat Social a Catalunya

L’acte va comptar amb la presència de diverses autoritats, empreses del territori i de representants de les empreses guardonades.

L’organisme encarregat d’entregar els premis és Respon.cat. La seva finalitat és reconèixer aquelles empreses que promouen els diferents àmbits de la responsabilitat social corporativa.

Tant el president del Consell de Cambres de Catalunya, Jaume Fàbrega, com el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, en remarcaven la seva importància.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Monfort, es mostrava satisfet d’acollir un acte d’aquestes característiques.
La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, destacava que és important que actes com aquests es descentralitzin i es facin a arreu del país.

Només arrencar, i després dels parlaments de benvinguda, es va fer una taula rodona amb empreses del territori: Cafès Novell, Ametller Origen i Mas Albornà. Després es va passar a l’entrega dels guardons. Dues de les empreses reconegudes van ser Mercabarna, premi per la seva trajectòria en responsabilitat social per a pimes, i Indústries Tapla, per bones pràctiques en reforma horària.

També es van entregar premis a Aigües de Barcelona, Suara cooperativa, Omplim i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. A més, també es va reconèixer la trajectòria professional personal de Núria Basi, presidenta de Basi Group, amb uns emotius parlaments.
A l’acte també hi havia polítics penedesencs com l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, que va fer el parlament de cloenda, i el president del Consell Comarcal Xavi Lluch.

Durant les diferents edicions s’han premiat diverses empreses, territoris i persones. De fet, el Penedès va rebre el Reconeixement per Territori Socialment Responsable el 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: