Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC no entén el criteri per organitzar els grups escolars el proper curs a Vilafranca

VeC adverteix que la reducció de les ràtios només a la pública, sense grups nous, pot obligar a augmentar les matriculacions a la concertada.

Segons Vilafranca en Comú a Vilafranca analitzant les dades de les beques del curs 2021-2022 a l’escola pública una mitjana del 34% d’alumnes rep beques menjador i l’escola concertada una mitjana del 12%. Segons la regidora Montse Romagosa tot i que Vilafranca es va apuntar al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya, no es veuen polítiques actives per revertir aquesta tendència.

Vilafranca en Comú no entén basant-se en què s’ha tret l’oferta de places per el proper curs. Montse Rodríguez, membre del Consell Escolar Municipal per Vilafranca en Comú, ha explicat aposten perquè, si cal, s’obri una línia més a la pública, més que no a la concertada.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: