Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una taula rodona organitzada per Amnistia Internacional reuneix 4 activistes d’arreu del món

El divendres Amnistia de l’Alt Penedès va organitzar una taula rodona sota el títol de ‘Veus de dona’, que comptava amb 4 dones que han lluitat pels drets de les dones.

Hi participaven l’activista palestina defensora dels drets humans del moviment de dones palestina Alkarama, Jaldia Abubakra, la presidenta de la Taula per Colòmbia de Catalunya, colombiana i refugiada a Catalunya, Rosario Vásquez, la vilafranquina mediadora cultural d’origen gambià, d’associacions d’afrodescendents, Fatou Secka i la membre del comitè executiu d’Amnistia Internacional Catalunya, Aida Pérez. L’acte es va celebrar a l’Escorxador i estava moderat per la vilafranquina Susana Torres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: