Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca necessitat de punts i victòries visita aquest dimecres Montilivi

El Girona B – Vilafranca arrencarà a les 19h i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres, un estadi que no fa gaire acollia partits de Primera Divisió, com Montilivi, és l’escenari del partit entre Girona B i FC Vilafranca. Un encontre ajornat fa gairebé un mes per COVID i que es recupera avui a partir de les 19h.

Partit transcendental, com tots els que li esperen el Vilafranca a partir d’ara. La situació de l’equip a la taula fa que puntuar sigui gairebé una obligació cada jornada d’ara en endavant, per alunyar-se de la zona baixa.

L’entrenador, Ivan Moreno confia que jugar a un camp com el de Montilivi sigui un alicient més pels seus jugadors i doni un extra de motivació.

Per la seva banda, el Girona B porta dues setmanes sense disputar un partit, entre ajornaments i jornades de descans. El filial gironí arriba en plena lluita pel liderat: quart, a sis punts de l’Olot i amb tres partits menys. Depenent de sí mateix per situar-se dalt de tot de la classificació.

Pel Vilafranca serà el primer dels dos partits de la setmana, que es tancarà dissabte a la tarda amb visita a l’Ascó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: