Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un desconegut Patí Vilafranca perd el lideratge al caure golejat contra el Sant Cugat (1-8)

Amb aquesta derrota el Patí baixa fins la cinquena posició del grup sud de l’OKLliga Plata

Un desdibuixat Patí Vilafranca va perdre la condició de líder de la categoria al perdre per 1-8 davant el Sant Cugat, equip que ara mateix escala fins la primera posició de la taula. El Vilafranca va quedar totalment indefens davant un equip en línia ascendent i encapçalat per Pau Gilabert, autor de 6 dels 8 gols del seu equip.

Precisament, Gilabert, era l’encarregat d’obrir el marcador transformant un penal als 5 minuts de joc. Tornaria a disposar d’un segon, 4 minuts després, amb diferent sort.

I aconseguiria empatar el Vilafranca gràcies a una genialitat de Xavi Aragonès, passant la bola per sota del rival i perforant la porteria de Jordi Pons. Però duraria ben poc l’alegria, i de fet, el partit a la Poliesportiva es va convertir en un vertader malson.

Un altre penal executat per Pau Gilabert situava l’1-2 al marcador, i disposava Manu Necchi d’una directa per poder empatar. Però del 2-2 es va passar a l’1-3. Veia la blava Necchi per desplaçar la porteria i, a a l’altre extrem de la pista, Gilabert no perdonava la directa. Amb l’1-3 s’arribava al descans.

A la represa, dos cops en forma de gols pràcticament sentenciaven el partit. Primer era Carles Domenech amb l’1-4 i Abel Moya minuts després, que posava l’1-5 al marcador. El Vilafranca es mostrava sense capacitat de reacció. El sisè era també de Pau Gilabert amb una directa al rebre Arnau Ribas la targeta blava.

Errava dues directes el Vilafranca, que haguessin servit per retallar diferències. Primer Roger Martí i poc després Xavi Aragonès, cap dels dos va encertar a bola aturada. Qui no perdonava era Pau Gilabert, que tornava a castigar amb una directa. El mateix Gilabert era l’encarregat de fer l’1-8 definitiu i posar fi a una nit terrorífica pel Patí Vilafranca.

Amb aquesta victòria, el Sant Cugat és el nou líder amb 31 punts, els mateixos que Alpicat i Shum, i amb un més que Taradell i Vilafranca, ara mateix 5è. Dissabte, derbi a la Poliesportiva, contra el Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: