Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert de les Anxovetes serveix per inaugurar els nous jardins de la Casa Berch

Amb el nou projecte de la Casa Berch, la Fundació Pinnae amplia l’oferta de places de centre de dia a Vilafranca i es preveu que l’equipament comenci a funcionar al mes de juny.

Diumenge en el marc del Festival Musicveu les Anxovetes actuaven a Vilafranca, concretament als nous jardins de la Casa Berch. La Casa Berch i Galtés va ser adquirida l’any passat per la Fundació Pinnae a través d’un acord amb la família propietària, Nicolàs Magrinyà. La casa, situada al número 15 del carrer Bisbe Morgades, s’ha de convertir en l’equipament ‘Fundació Pinnae – Centre de dia Jaume Nicolàs’ i estarà gestionat per l’equip de la residència Inglada Via. Tal i com explica el president de la fundació, Martí Solé Bordes, la rehabilitació que s’està fent per posar a punt la casa està pràcticament enllestida.

Amb el nou projecte de la Casa Berch, la Fundació Pinnae amplia l’oferta de places de centre de dia a Vilafranca. Solé preveu que l’equipament comenci a funcionar al mes de juny. També valora positivament fer servir els jardins per actes com el del passat diumenge.

La casa Berch i Galtés es convertirà en un centre de dia amb capacitat per a 40 places i es preveu que obri de vuit del matí a nou de la nit. Els jardins es van inaugurar diumenge amb el concert de Les Anxovetes, un grup d’havaneres gironí. La sessió es va complementar amb el Musictast, una proposta gastronòmica de Cal Blay.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: