Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Txus Magallón forma part del nou secretariat nacional de la CUP

Magallón és militant de l’assemblea local de Vilafranca del Penedès i membre de la Mesa territorial del Penedès.

Aquest passat cap de setmana, en el marc del Congrés Municipalista celebrat a Tarragona, la CUP ha presentat el nou Secretariat Nacional format per 15 persones, prèviament ratificat per la militància de base. Dins d’aquest equip hi figura el nom de Txus Magallón, militant de l’assemblea local de Vilafranca i membre de la mesa territorial del Penedès i del grup de treball d’habitatge de la CUP nacional.

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l’organització, i l’encarregat de desenvolupar i executar la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals han estat escollits mitjançant una candidatura col·lectiva i quatre, a través de candidatures individuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: