Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot apunta que l’homicida del cos trobat a La Granada podria ser un dels germans de la víctima

Malgrat que no s’ha aixecat el secret de sumari i que continuen les investigacions policials, mica en mica es van lligant caps i van transcendint més informacions.

Se sap que divendres passat un home va alertar la policia i va acompanyar als mossos fins a La Granada on es va trobar els cos d’una dona esquarterat i en avançat estat de descomposició. L’home, que és un dels germans de la víctima, vivia al carrer Soledat de Vilafranca on els Mossos van estar fer investigacions el dissabte al migdia. Des de dilluns es troba a presó sense fiança, tot i que no ha confessat el crim. I la víctima és una de les seves germanes que vivia a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: