Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat al Vinseum la Copa de la Princesa 2022, el 9 i 10 d’abril a Vilafranca

Tot a punt per l’inici de la Copa Princesa 2022 el proper cap de setmana a la Poliesportiva vilafranquina

A una setmana de la celebració de la Copa de la Princesa a Vilafranca, els propers 9 i 10 d’abril, aquest dimecres al vespre tenia lloc l’acte de presentació oficial del torneig al pati del Vinseum. Un acte que va servir per acabar d’esbrinar tots els detalls referents a la organització del torneig.

Una gran oportunitat per l’afició local de veure durant tot un cap de setmana 4 dels millors equips de l’OKLliga Plata. L’acció s’iniciarà dissabte amb les semifinals: la primera, Arenys de Munt – Alpicat, a les 17:30h, i a les 20h, els amfitrions es veuran les cares amb el Mataró. Diumenge, a les 16h, la final.

Pel que fa al preu de les entrades, pel públic general, cada partit tindrà un preu de 5 euros. Els socis del Club Patí Vilafranca podran gaudir de tota la competició abonant la mateixa quantitat.

En l’acte també es va anunciar la celebració d’un torneig amb el mateix format i encreuaments en categoria Aleví, tant masculina com femenina, i amb la presència dels 4 mateixos clubs, sota el nom de CLYTON SILVER CUP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: