Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sense gaire temps per celebrar, el Vilafranca tanca setmana de doble partit amb visita l’Ascó

Dissabte a les 17h, Ascó – FC Vilafranca, en directe per Ràdio Vilafranca

72 hores després de la victòria a Montilivi, el Vilafranca torna a l’acció per
enfrontar-se a l’Ascó, en el segon partit de la setmana, també com a visitant. Amb els 3 punts de dimecres a la butxaca, els d’Ivan Moreno tenen la possibilitat d’aconseguir un 6 de 6.

Començava la setmana l’equip amb la moral pel terra, després d’una dura derrota a casa contra la Grama. La crisi de resultats s’allargava i la situació a la taula començava a preocupar. El cop de cap de Fontanils contra el Girona B, representa més que un gol. I és que la victòria a Girona va més enllà d’una simple victòria.

Pel partit de dissabte, l’entrenador confia en mantenir la bona imatge de l’equip i el compromís mostrat sobre la gespa fa 3 dies, clau per sumar la victòria i trencar la mala dinàmica. Ara amb més oxígen, el Vilafranca visita l’Ascó, un equip molt necessitat. Els de la Ribera d’Ebre són penúltims amb 20 punts, immersos en la lluita per la permanència, que ara marca el Castelldefels amb 28.

El degà penedesenc es troba a mig camí entre el descens i la zona de playoff. Amb 7 partits per davant, encara es pot pensar en grans fites, però ara mateix és més urgent començar a encadenar bons resultats i deixar enrere els darrers 3 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: