Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Llorenç d’Hortons acollirà el ‘ViArt’ el 9 d’abril, amb diverses activitats i concerts

Sant Llorenç d’Hortons acollirà el ‘ViArt’ el 9 d’abril, amb diverses activitats i concerts

La fira estarà oberta el dissabte 9 d’abril d’11 del matí a 10 de la nit, i hi haurà diverses activitats i concerts. El diumenge dia 10 s’ha organitzat una caminada i visita a un celler.

Es tracta d’una fira de caràcter anual que va néixer al municipi ara fa 10 anys amb la voluntat de fusionar els vins i els caves ecològics, biodinàmics o naturals amb l’art, i les seves diferents expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, etc. Els cellers que seran presents al ‘ViArt’ treballen amb una agricultura basada en la biodiversitat i l’astronomia, i que tenen un estil de vida que entén que la terra és un organisme viu i receptiu.

El motiu pel qual els cellers i els artesans participants al ‘ViArt’ comparteixen aquest ADN és pel Terrazel, un espectacle que caracteritza i simbolitza la manera de ser i pensar de Sant Llorenç d’Hortons: una metàfora de la lluita entre les forces de la natura i la destrucció que provoca l’home envers ella. El Terrazel es representa cada 10 d’agost al municipi, dia de Sant Llorenç i cor de la Festa Major.

Tot i que la fira només serà el dissabte 9 d’abril, s’han programat activitats també pel diumenge 10 d’abril. Tota la programació es pot consultar al web de l’ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: