Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull reivindica millor connexió en tren de Vilafranca a Tarragona i al Vallès

Pere Regull reivindica a la Taula de Mobilitat del Penedès que l’estació de trens de Vilafranca pugui ser punt de sortida cap a Tarragona i el Vallès.

Aquesta és una de les demandes que va fer l’alcalde de Vilafranca en la trobada que va tenir lloc aquest dijous de la Taula de Mobilitat del Penedès. Regull ha explicat en el transcurs del programa de Ràdio Vilafranca i Penedès TV ‘Diàlegs amb l’alcalde’ que les instal·lacions de l’estació de Vilafranca han estat reformades perquè els trens puguin dormir-hi, revertint unes obres anteriors que van retallar aquesta possibilitat. Això permetria millorar la connexió ferroviària amb Tarragona i el Vallès.

Ara hi haurà, doncs, la possibilitat tècnica, però caldrà que la Generalitat hi aposti perquè sigui una realitat.

Tenir una parada d’alta velocitat és un altre dels reptes pendents.

Regull també va reclamar un servei de bus eficient que uneixi les capitals de la Vegueria Penedès i aprofiti la C-15. L’alcalde va insistir, a més, en millorar la comunicació en transport públic, mitjançant el servei a demanda, en el si de la comarca de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: