Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès ha presentat els actes de celebració del 50è aniversari

Hi haurà molts actes de celebració al llarg de l’any, entre ells, un llibre sobre el 50è aniversari, un concert per Sant Jordi amb músics locals o un sopar-espectacle el 8 d’octubre.

El 5 d’octubre farà 50 anys del naixement d’Òmnium Cultural Alt Penedès i per això durant tot aquest 2022 es faran actes per a commemorar aquesta efemèride. Durant aquests 50 anys han passat moltes coses i de tots els colors, però segons assegura el seu president Jordi Parellada ara es troben en un moment àlgid amb més de 4000 socis.

Els actes de celebració s’iniciaven, de fet, just després de la presentació amb la conferència “Catalunya a la cruïlla definitiva? La necessitat d’un horitzó immediat” a càrrec de l’historiador Arnau Gonzàlez Vilalta. Hi haurà molts més actes com un llibre sobre el 50è aniversari, un concert per Sant Jordi amb músics locals o un sopar-espectacle el 8 d’octubre, entre molts altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: