Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova oferta formativa de la Fundació Pere Tarrés a Vilafranca

La Fundació Pere Tarrés oferta a Vilafranca un curs de Certificat de Professionalitat d’Atenció a persones dependents en institucions socials.

L’oferta es fa per primera vegada a la capital de l’Alt Penedès, a les instal·lacions de la Fassina. El curs començarà el 25 d’abril i estan obertes les inscripcions. Amb el curs es pot assolir el títol de certificat professional de tècnic d’atenció a persones dependents en institucions socials.
La directora de Formació Professional de la Fundació Pere Tarrés, Sònia Fajardo, explica que està adreçat a persones amb vocació de servei.
El curs és gratuït, finançat per el SOC i els Ministeri d’Educació. Aquest curs està format per següents mòduls formatius amb 370 hores teòriques, 40 de formació complementària i 80 hores de pràctiques professionals. Unes pràctiques que s’oferten a la comarca.
Amb aquest curs es pot aprendre a atendre a persones dependents en l’àmbit sociosanitari i els procediments per mantenir i millorar l’autonomia personal i les relacions amb l’entorn. En aquesta modalitat es pot fer bona part de la formació des de casa online amb sessions en directe. Amb presencialitat hi haurà els exàmens finals de mòdul formatiu i les tutories obligatòries que marca el propi certificat de professionalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: