Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova jornada del programa ‘Treball, talent i tecnologia’ a Sant Pere de Riudebitlles

Nova jornada del programa ‘Treball, talent i tecnologia’ a Sant Pere de Riudebitlles

‘Smart factory al sector del packaging’ era el títol d’una sessió molt especialitzada per a empreses de l’Alt Penedès dedicades a l’embalatge en el sector de l’alimentació i les begudes.

Aquest dilluns 21 de març, es va fer al Molí de Cal Xerta, a Sant Pere de Riudebitlles, una nova jornada del projecte ‘Treball, talent i tecnologia en la cadena de valor alimentària a l’Alt Penedès’. Aquest projecte mancomunat de tots els ajuntaments de la comarca, liderat pel Consell Comarcal i subvencionat per la Diputació té com a objectiu treballar totes les baules d’aquesta gran cadena de valor per fomentar un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari mitjançant l’impuls de la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses de l’Alt Penedès.

La jornada tenia com a finalitat identificar les darreres tendències i solucions sobre embalatge intel·ligent de la mà de les empreses referents a la comarca, amb la l’objectiu d’avançar en la digitalització d’aquestes empreses i crear nous llocs de treball.

Hi van participar una quarantena de persones de més de 20 empreses que van escoltar les ponències ‘Com abordar els reptes de la digitalització’ i ‘El packaging intel·ligent com a motor de canvi’, van participar en una taula rodona sobre ‘Fàbriques intel·ligents al sector del packaging’ i van assistir a un taller de ‘Co-creació per a la transformació digital’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: