Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix un nou moviment polític al Penedès

D’àmbit municipalista i en clau penedesenca, aquesta plataforma es presenta públicament el pròxim 5 d’abril a Vilafranca.

Aquest nou moviment, impulsat per càrrecs electes i persones de la societat civil, neix amb l’eix vertebrador de la Vegueria del Penedès. I és que l’esperit fundacional d’aquest nou partit és el d’exercir de punta de llança de les reclamacions que des del territori siguin vigents i fer que siguin escoltades per les administracions del país, com són la Generalitat i les Diputacions provincials que afecten al territori. Dins dels eixos que es marca aquesta nova formació s’hi pot trobar la correcta implementació de la delegació del govern i els seus serveis territorials a la vegueria, la reclamació en millores en infraestructures, l’impuls de la re industrialització del territori i la preservació del territori, protegint el paisatge i sòl agrícola, fent que la demanda convisqui amb la incorporació de zones generadores d’energies renovables, deixant ben clar el seu rebuig a la MAT. Aquests plantejaments i la resta del seu ideari polític, es presentaran el proper dimarts, 5 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre a l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: