Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mallart artesans xarcuters s’estrena a Alimentària

Mallart artesans xarcuters s’estrena a Alimentària

Mallart Artesans Xarcuters és una iniciativa social pionera de la Fundació Mas Albornà que ha llançat al mercat els primers embotits i xarcuteria amb causa.

La marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà pren part per primera vegada a Alimentària, el Saló Internacional d’Alimentació, Begudes & Food Service de referència. És una cita obligada amb la innovació i les últimes tendències del sector que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 d’abril.

De la mà del Catalonia Gourmet (clúster alimentari per a la promoció de l’alimentació gourmet català d’alta gamma) del qual en forma part, Mallart presentarà la seva singular proposta xarcutera tradicional i amb valor diferencial. La marca penedesenca serà present els quatre dies de fira al pavelló 1, a l’espai ‘Lands of Spain’.

Després de quatre anys sense celebrar-se aquest esdeveniment gastronòmic de referència, l’edició de 2022 és per a Mallart el fòrum ideal per presentar-se al sector gastronòmic com l’única marca de xarcuteria amb causa que existeix al mercat i els elaboradors en exclusiva dels productes fets amb Gall del Penedès IGP, com el premiat Paté Rústic en la categoria “Gust més original” als Premis InnoFòrum 2021.

A més a més, el paté rústic de Gall del Penedès IGP es presenta com a novetat i innovació als premis INNOVAL, l’espai d’exposició per als productes que suposen una innovació en el sector de la gastronomia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: