Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Olot, primera de les sis finals pel Patí Vilafranca en la lluita per l’ascens

El partit serà dissabte, a partir de les 19:30h i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca arriba al tram decisiu de la temporada amb totes les opcions per lluitar l’ascens de categoria. L’equip de Toni Porta sumava dissabte una important victòria per oblidar l’accident contra el Sant Cugat, recuperar sensacions i seguir viu a la zona alta. Aquest cap de setmana, partit a la pista de l’Olot. El primer del últims sis partits de la temporada.

A partir d’ara, cada partit agafa més transcendència, i serà clau poder comptar amb tots els efectius. En aquests moments, tots els jugadors a disposició de l’entrenador.

També tornarà Manu Necchi, baixa contra el Vilanova per acumulació de targetes.B L’Olot, equip de la zona mitja-baixa de la taula, és ara mateix 9è classificat, amb 16 punts, ja amb la permanència a tocar i lluny de cotes més altes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: