Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluita internacionalista repudia l’agressió militar russa sobre Ucraïna

Aquest dimarts es va organitzar una xerrada-debat sobre el conflicte entre Rússia i Ucraïna.

Des de la Lluita Internacionalista assenyalen que la ssituació fa imprescindible un debat per part de l’esquerra d’aquest país, i per això l’acte va consistir en una campanya de solidaritat en contra la invasió russa a Ucraïna, on es va parlar de les conseqüències que té sobre la població de ambdós països i dels diversos posicionaments que hi ha de l’esquerra respecta al conflicte. Un dels lemes de la xerrada era «Ni Putin ni Otan». La xerrada la va impartir Josep Lluís del Alcázar, que és militant de Lluita Internacionalista i membre del Secretariat Internacional de la UIT.
L’acte va tenir lloc a l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: