Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició Defensores del Cos-Territori es pot veure al claustre de Sant Francesc

L’exposició Defensores del Cos-Territori es pot veure al claustre de Sant Francesc

Aquesta exposició està emmarcada dins dels actes organitzats per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

El Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de l’associació Internacionalisme-Solidaritat-Feminismes, porta al claustre de Sant Francesc l’exposició de la fotògrafa Ester Pérez Berenguer, entre l’1 i el 31 de març.
La temàtica exposada versa sobre la realitat de les dones de Guatemala i Hondures, dones indígenes maies, lenques i garrífunes que lluiten contra l’entrada d’empreses transnacionals extractives dels recursos naturals en territori indígena. I ho fan amb una visió global de la lluita contra les diferents violències que les colpegen. Aquestes dones han vist que totes les violències que les colpegen estan interrelacionades. No es pot lluitar pels drets de les seves comunitats si no aborden també els seus drets com a dones, enfrontant-se a les violències en l’àmbit familiar domèstic, institucional, comunitari i simbòlic. Ester Pérez Berenguer es va llicenciar en Filosofia, es va formar en fotografia i en els seus inicis va treballar en agències de premsa. Amb voluntat de contribuir a la transformació social, també ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de la cooperació al desenvolupament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: