Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Enoturisme posa en marxa el pla de formació per al sector de l’Enoturisme català

L’Escola d’Enoturisme posa en marxa el pla de formació per al sector de l’Enoturisme català

El pla que prepara l’Escola d’Enoturisme preveu una vintena d’accions per ajudar desenvolupar accions en els propers anys per potenciar l’oferta enoturística a Catalunya.

Des de fa cincs anys, de la mà del Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, el centre ofereix un pla de formació 100% subvencionat per a treballadors i treballadores, autònoms i també persones que estan en atur però tenen relació amb el sector o hi volen accedir. Es volen desenvolupar més de 20 accions formatives en col·laboració amb les nou rutes d’enoturisme que hi ha a Catalunya.

La primera formació que ara s’engega és el curs ‘Comercialització de producte turístic’ per a la ruta del Consorci d’Enoturisme d’Alella, que neix amb l’objectiu de desenvolupar les competències professionals per a comercialitzar producte turístic, incorporant-hi l’experiència i expectatives dels enoturistes. També ofereix formació sobre ‘Reactivar el sector turístic’ en el que podran participar persones interessades de tots els territoris, ja que s’impartirà en modalitat on-line.

Es contemplen accions formatives vinculades al desenvolupament de nous productes, a la seva comercialització, com obtenir reputació on-line, quines són les millors eines per als guies turístics, i tota una línia d’accions vinculades a la presentació de productes, al maridatge que es realitzaran a cada territori a partir de les necessitats descrites pels agents de promoció de cada ruta i de les conclusions de l’estudi de les necessitats formatives que va presentar l’Escola d’Enoturisme l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: