Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’edifici de l’Enològica disposarà d’una aula de tast totalment equipada

Les obres formen part del projecte de Pla Integral d’Intervenció al Centre i al carrer Comerç, i han de permetre dotar l’Enològica d’una nova sala de tast oberta també a la ciutadania.

Dilluns al matí el regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, i la regidora d’Educació, Xell Montserrat, han visitat les obres que s’estan fent a l’edifici de l’Enològica per tal d’ubicar-hi una nova aula de tast. Serà la segona i permetrà completar tot el seguit de formacions que s’ofereixen a l’equipament. En aquest cas, com apunta Montserrat, lligades al món vitivinícola.

Romero de la seva banda, recordava que les obres s’emmarquen dins del Projecte de Pla d’Intervenció Integral del Centre i del carrer del Comerç. Tenen un cost de gairebé 95.000€, per habilitar aquesta sala de 100 m2 i que podrà acollir 30 persones. La previsió és que estiui operativa a finals de març o primers d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: