Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L‘E-Connect!’ torna a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat responent a reptes empresarials

Enguany és la tercera edició d’aquest concurs que proposa a estudiants dels instituts respondre a reptes que presenten empreses del territori

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida a la tercera edició del ‘E-Connect!’, un concurs per premiar les millors solucions que doni l’alumnat als reptes plantejats per tres empreses del territori. Enguany compta amb la participació de més de 300 alumnes de l’Institut Eugeni d’Ors, l’Institut Milà i Fontanals i l’Escola Municipal d’Art l’Arsenal.

A la jornada inaugural, que es va fer telemàticament donant el gran volum de participants, i va participar el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i els responsables de direcció dels tres centres participants. També van intervenir-hi la directora de la Federació Empresarial del Gran Penedès i el responsables de recerca i transferència tecnològica de la UPC. Montfort explicava que és una iniciativa que promou el treball en equip i l’emprenedoria.

En aquesta edició les empreses que participen en el projecte són Gestinet, Innovi i el Grup Freixenet, i en aquesta primera jornada van exposar els reptes empresarials, tots ells vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible, que els equips d’alumnes hauran de treballar per presentar-hi solucions. Montfort destacava aquesta col·laboració.

Aquesta iniciativa, que s’organitza per tercer any consecutiu, està liderada per l’Institut l’Eugeni d’Ors en col·laboració amb el servei de Promoció Econòmica i Comerç i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la participació de la UPC i la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Les millors propostes seran premiades en un acte que es farà en el marc de les Fires de Maig de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: