Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena Sant Silvestre resisteix al canvi de data arribant a l’objectiu de 150 participants

Finalment s’ha pogut recuperar l’edició de la Sant Silvestre suspesa el mes de desembre passat

Aquest dissabte Vilafranca recuperava una de les cites de l’atletisme que poc a poc ja es va convertint en tradicional. En dates atípiques tornava la cursa de Sant Silvestre, ajornada per COVID al mes de desembre i que, ara, en un context més normalitzat, s’ha pogut tirar endavant.

Es marcava l’organització l’objectiu de superar els 100 participants. Finalment, 100 a la cursa gran, 25 a la mini i altres 25 a la super mini. Ni el canvi de data i l’endarreriment horari han frenat una esperada cursa.

En l’apartat competitiu victòria de Dani Moreno en categoria masculina absoluta, amb un temps de 16:30. En el femení, primer lloc per una cara coneguda de les curses vilafranquines: Jackie Gómez, guanyadora de la Mitja de l’Espirall del 2014 i el 2016 i també la darrera edició del 2021. Gómez s’imposava amb un temps de 19:49.

Des de l’organització també s’agraia la tasca dels voluntaris. Enguany es donara un fet curiós. 2022 serà un any amb dues Sant Silvestres. Al mes de desembre, torn per la setena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: