Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rua de Vilafranca reuneix una dotzena de carrosses i comparses

Divendres va tenir lloc la rua de Carnaval de Vilafranca, que va reunir finalment una dotzena de carrosses i comparses.

La rua va ser diferent respecte els anys anteriors a la pandèmia, ja que normalment reunia entre 40 i 45 carrosses i comparses. També el recorregut era diferent i evitava entrar pel lateral i pel mig de la rambla de Sant Francesc.

La rua va sortir a dos quarts de nou del vespre des del lloc habitual, l’avinguda de Tarragona amb el carrer de Moja. Allà es copsaven les ganes dels participants després d’un any en blanc i moltes incerteses.

L’equip de Ràdio Vilafranca i Penedès TV va oferir una retransmissió en directe de l’esdeveniment que s’ha pogut seguir també durant el cap de setmana amb diverses reemissions. Ara es pot revisionar on-line a través de la pàgina web rtvvilafranca.cat i el canal de YouTube de Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: