Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació pública del CL per la República omple la sala d’actes de l’Escorxador

L’acte comptava amb els ponents Antoni Castellà, membre del Govern del Consell, i Toni Albà, representant pel Penedès de l’Assemblea de Representants del Consell.

Aquest dimarts a l’Escorxador es presentava públicament la Junta Rectora del Consell Local de la República de Vilafranca. Un acte obert a la ciutadania i que va omplir la sala d’actes. La Junta Rectora va sorgir de les eleccions realitzades el mes de desembre passat. La presentació d’ahir va servir també per exposar els projectes que tenen en ment dur a terme durant l’any de mandat. El coordinador del Consell Local, Pere Martí, explicava el principal objectiu.

L’acte comptava amb els ponents Antoni Castellà, membre del Govern del Consell, i Toni Albà, representant pel Penedès de l’Assemblea de Representants del Consell. Van debatre sobre el paper del Consell per la República i dels Consells Locals en la consecució de la independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: