Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca desmantella una plantació de marihuana

La Policia Local de Vilafranca desmantella una plantació de marihuana

La policia deté quatre persones per un delicte contra la salut pública.

La Policia Local de Vilafranca ha desmantellat aquest matí una plantació de marihuana en una casa del barri de Sant Julià després de l’avís d’un veí per un possible robatori. L’alerta ha arribat al voltant de les 11h, quan un veí ha trucat la Policia Local per informar que en la zona coneguda com el Pla del Diable hi havia uns individus que no eren de la zona i semblava que tenien intencions d’entrar a una casa a robar. La policia ha trobat a quatre persones a l’interior amb tota la infraestructura per al cultiu de marihuana. S’ha detingut les quatre persones i, un cop finalitzades les primeres diligències, es traspassaran als Mossos d’Esquadra que s’encarregaran de continuar amb les investigacions dels fets. Per les dimensions de la casa i la infraestructura, es podria tractar d’una plantació que podria arribar a les 1.200 plantes de marihuana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: