Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gisela Ràfols inaugura ‘Vida’ a la Sala dels Trinitaris

L’artista vilafranquina Gisela Ràfols inaugura ‘Vida’, una exposició que té com a punt de partida l’experiència de la maternitat.

‘Vida’ es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 3 d’abril. És un projecte que vol qüestionar la institució de la família i la impossibilitat d’una mare a arribar a tot. El conjunt d’obres que integra la mostra funciona al voltant d’una peça efímera, l’espiral de la vida, en el qual s’hi representa un fragment del cicle sense fi de la mort a la vida i de la vida a la mort.
Gisela Ràfols explicava abans de la inauguració que l’origen de l’exposició és la seva experiència amb la maternitat.

La majoria de materials utilitzats per crear les obres, excepte les dues peces de vídeo, parteixen d’elements orgànics com el cotó, el feltre, la terra i les flors. Són elements proporcionen una atmosfera càlida i acollidora per l’espectador. Ràfols destaca que li agradaria que els visitants a l’exposició es prenguessin el seu temps i es deixessin portar.

La inauguració de l’exposició tenia lloc divendres al vespre amb la presència del regidor de Cultura Ricard Rafecas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: