Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a l’Alt Penedès

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a l’Alt Penedès

Agents de Sant Sadurní van desmantellar diumenge passat una plantació de marihuana en una nau industrial al municipi de Subirats i van detenir dos homes, de 26 i 28 anys.

Els fets van succeir el mateix dia, al voltant de les 5 del matí quan una dotació policial, que estava fent patrullatge ordinari de prevenció al polígon industrial Lavernó va localitzar una nau industrial amb la porta del garatge oberta. Els agents es van apropar a la nau per fer comprovacions i van observar dos homes que miraven de fugir. En fer comprovacions a l’interior de la nau els agents van observar que hi havia un cultiu d’una plantació de marihuana, motiu pel qual finalment van detenir els dos homes i van preservar la zona fins a l’arribada de la comitiva judicial. Van localitzar més de 2.000 plantes de marihuana, una part de les quals a punt per a la seva recol·lecció. Així mateix van intervenir diversos aparells que formaven part de la instal·lació que es feia servir pel creixement i cultiu de la plantació. Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: