Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Comuns fan una proposta per millorar el transport públic entre les capitals del Penedès

El president de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, assenyala que s’estan invertint més de 100 milions d’euros en ampliar la carretera C-15, però no es millorarà el transport públic.

Arnabat apunta que està bé ampliar la carretera però també seria necessari implantar un servei de tren-bus públic. Per la seva banda, el diputat d’En Comú Podem al Parlament, Marc Parés, anuncia que presentarà la proposta aquesta setmana al Parlament perquè té demanda i té sentit i no requereix una gran infraestructura. Es calcula que cada dia fan servir la C-15 entre uns 26.000 vehicles, que transporten unes 80.000 persones. Per aquest motiu, els comuns creuen que un servei de transport públic, milloraria les connexions entre les capitals del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: