Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca resisteix per endur-se la primera victòria del 2022 en la visita a Montilivi

I dissabte, torn per l’Ascó, amb la possibilitat de tancar la setmana de la millor manera, amb dues victòries en dos partits

El FC Vilafranca ha posat fi a la ratxa de 9 partits sense guanyar, aconseguint una victòria vital per 0-1 en la visita al Girona B, en partit de recuperació. Victòria patida, proporcional a la transcendència que tindrà moralment per l’equip, que en aquest 2022 encara no havia aconseguit cap victòria.

Un gol de David Fontanils als 3 minuts de joc permetia als d’Ivan Moreno avançar-se en el marcador, després d’un gran inici de partit, en què l’equip, conscient de la necessitat, sortia a pressionar molt amunt.

Passat el primer quart d’hora, resistència titanica vilafranquina durant 90 minuts, amb un Girona B que transmetia molt de perill en les seves aproximacions a l’àrea rival, però que es va trobar amb un Vilafranca ben armat, algun pal i un atent Toni Casamayor.

Al segon temps es va salvar el Vilafranca en un corner. Jonatan Collado amb la cara refusava la rematada de Richmon Dappah. Passaven els minuts i seguia el monòleg ofensiu del Girona B. Richmon va tornar a tenir una ocasió clara per fer l’empat, però Casamayor va impedir-ho amb una altra aturada salvadora. Victòria molt celebrada.

Al final del partit, pinya dels jugadors del Vilafranca, que amb aquesta victòria es carrega de moral pel partit de dissabte a les 17h al camp de l’Ascó. 3 punts, els de dimecres, importants per escapar de la zona baixa i poder somiar amb majors fites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: