Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca, obligat a guanyar la Guineueta, que visita el Municipal gairebé sentenciada

Partit vital per tots dos equips, necessitats, i amb urgències, especialment els barcelonins, que podrien perdre la categoria aquest diumenge

Aquest diumenge a les 12 del migdia, el FC Vilafranca rep la visita de la Guineueta al Municipal. Partit contra l’últim classificat de la categoria, que ja podria veure consumat el seu descens aquesta mateixa jornada.

Un partit a vida o mort pels de Nou Barris, i crucial pel Vilafranca, que no es pot permetre més accidents en aquest final de lliga. La setmana passada, cara i creu pels vilafranquins, que dimecres guanyaven el Girona B, però dissabte queien per la mínima al camp de l’Ascó, penúltim classificat.

Últims 6 partits de la temporada pel Vilafranca, que enceta el tram decisiu de la temporada, en què haurà d’assegurar la permanència a la Tercera Divisió.

La Guineueta arriba amb una ratxa de 8 partits seguits sense guanyar, amb 3 empats i 5 derrotes. No massa millor és la situació dels vilafranquins, que encara necessiten millorar els resultats per obrir marge amb la zona de descens. Amb el sistema actual de la competició, en què podrien baixar fins a 6 equips, el Vilafranca està nomès 2 punts per sobre del 6è per la cua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: