Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El penedesenc Andrés Carrasco agafa les regnes del futbol formatiu del Dinamo Tbilisi

Carrasco va ser un dels creadors de l’acadèmia del club georgià, l’any 2011. Anys després, l’entrenador ha tornat al Dinamo per dirigir l’acadèmia

Andrés Carrasco, entrenador de futbol, natural de Sant Miquel d’Olèrdola, té des de fa anys un estret vincle amb Geòrgia, indret que ja considera com una segona casa. Al 2011 va ser un dels encarregats de posar en marxa l’acadèmia del Dinamo Tbilisi, equip de la màxima categoria i amb certa presència internacional.

Després de la creació de l’acadèmia també va treballar al futbol formatiu del Saburtalo de Georgia. El futbol també l’ha portat a Austràlia i Turquia. A Ucraïna, va entrenar el juvenils del Shakhtar Donetsk, equip participant a la UEFA Youth League de la temporada 2018/19. La seva darrera etapa el va portar al futbol de Kuwait, on va dirigir la selecció del país. Ara, des de fa dos mesos, Carrasco ha tornat a Geòrgia.

Carrasco explica que els objectius del projecte són potenciar la formació de futbolistes i ajudar-los a arribar a l’èlit del futbol mundial, donant el salt a clubs del màxim nivell. Pel que fa al Dinamo de Tbilisi, es tracta del club més laurejat a la Primera Divisió georgiana, amb 18 títols de lliga, i l’any 1981 van conquerir l’extinta Recopa d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: