Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca no falla davant el Vilanova en el derbi i puja a la tercera plaça

Els vilafranquins recuperen sensacions de cara als 6 últims partits de lliga, moment en què es decidiran els ascensos. L’equip és tercer, a un punt del líder

No es podia fallar, i van complir. El Patí Vilafranca va imposar al Vilanova per 4-1, en el derbi de l’OKLliga Plata. Una victòria important per mantenir-se prop del liderat, objectiu principal dels vilafranquins, que ara mateix pujen a la tercera plaça, amb 33 punts, a només un del primer classificat, el Sant Cugat, en part, gràcies a l’empat a 3 entre Taradell i Alpicat.

Sense marge d’error, el Vilafranca va sortir endollat al partit. Havia passat poc més d’un minut de joc, quan Arnau Ribas feia l’1-0 pels locals. Al minut 7 de partit el mateix Ribas errava una directa, i un minut després es refeia anotant el segon pel seu equip.

Veuria la blava Xavi Aragonès, i en la directa, David Arellano, que va completar una destacada actuació, feia acte de presència.

A la contra va arribar el tercer, obra de Tomàs Villares i amb assistència del seu germà Gabri. A pocs segons pel descans, 10a falta del Vilafranca i Nacho Garrido escurçava diferencies pel Vilanova amb la directa.

Al segon temps, Tomàs Villares no encertava amb la directa per la 10a falta del Vilanova, i Arellano tornava a impedir el gol visitant.

A 2 minuts pel final, els vilafranquins sentenciaven definitivament. El capi Joan Vázquez feia el quart i podia dedicar el gol a la seva recentment difunta àvia, i també mare del president de l’entitat. El partit es tancaria amb una nova intervenció d’Arellano i amb la segona blava en el partit per Xavi Aragonès.

A partir d’aqui, 6 finals. La primera d’elles, dissabte a 2/4 de 8, contra l’Olot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: