Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca compleix contra el Raspeig (6-1) i segueix viu en la lluita per l’ascens

Després d’aquesta victòria, dissabte, el Patí visita la pista del Rivas, en el penúltim desplaçament de la temporada

Un Patí Vilafranca molt endollat des del començament del partit no va donar opció a un Raspeig que arribava cuer, sense guanyar cap partit, i que ja amb el descens de categoria confirmat. Contundent victòria dels de Toni Porta per 6-1.

Manu Necchi avançava els de la Poliesportiva amb un gol als 5 minuts de joc. I poc després Xavi Aragonès, amb una definició exquisita ampliava diferències amb el segon.

Ruaño, de penal escurçava diferències, però el Patí va saber mantenir el cap fred per marxar al descans amb resultat de 3-1. El tercer, obra de Roger Martí.

En un segon temps plàcid, els de Toni Porta van acabar per sentenciar-ho, de la mà dels mateixos golejadors del primer temps. Als 3 minuts, Necchi feia el 4t de penal. Xavi Aragonès era l’autor del 5-1 a passada de Gabri Villares i Roger Martí era l’encaregat de tancar la golejada, a quatre minuts pel final.

El proper dissabte, desplaçament a la pista madrilenya del Rivas. El Patí, centrat en seguir sumant en la lluita per l’ascens.