Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca visita el San Cristóbal, actual segon classificat, amb necessitat de victòria

El San Cristóbal – FC Vilafranca, serà diumenge a partir de les 12 del migdia, en directe per Ràdio Vilafranca

La setmana passada el FC Vilafranca sumava un punt amb l’empat a 0 davant la Pobla de Mafumet al Municipal. Una nova porteria a 0, per un equip que venia de rebre un dur revés contra el Manresa.

Aquest diumenge, a les 12 del migdia, desplaçament al camp d’un equip de la zona alta, el San Cristóbal. El conjunt de Terrassa arriba en un molt bon moment, en la segona posició de la taula, encadenant 5 partits consecutius sense perdre i només una derrota en els últims 17 partits.

Per l’equip d’Ivan Moreno serà un partit complicat, ja que arriba al duel de diumenge amb un bon grapat de baixes, entre problemes físics i sancions disciplinàries. A més a més, la ratxa sense victòries ja s’allarga a 7 partits consecutius.

A Terrassa no podrà prendre part Eric Via, qui va veure la vermella en el darrer compromís. D’altra banda, l’entrenador, Ivan Moreno, tampoc podrà seure a la banqueta ni en aquest ni en el de la setmana que ve contra la Grama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: